opc_loader

Wensenlijst

De macarons van Tout zien wij als een feestje in onze pakketten!

De macarons van Tout zien wij als een feestje in onze pakketten!

Wie kent ze niet?!  De Macarons van Tout zijn razend populair en dat is niet zonder reden. Bij de eerste hap snap je direct waarom… Deze macarons zijn niet heerlijk, maar overheerlijk!

In 1930 maakte maison Ladurée in Parijs de eerste macarons.
Chef patissier Job van Berkel is één van de eersten die de macarons in Nederland heeft geïntroduceerd, met zijn inmiddels wel bekende signatuur! 

Een macaron bestaat uit een luchtig koekje, op basis van eiwit en amandel, met een toffee-achtige touch. 
De macarons van Tout worden gevuld met een vulling naar keuze van de patissier. Elke maand verzint hij weer een nieuwe (wisselende) smaak! 
Tout macarons worden gevuld met een onweerstaanbare ganache. Voor de ganache worden de beste origine chocolades van over de hele wereld gebruikt, gecombineerd met verse vruchten en de mooiste, soms onbekende specerijen en kruiden. Dit zorgt voor pure en heldere smaken waarmee Tout macarons zich onderscheiden! 

De originele Tout macaron wordt direct herkent aan de overwegend felle kleuren en het grote formaat! Wanneer je de winkel binnen stapt, wordt je blij verrast door alle kleuren en mooie creaties. Een bezoek aan Tout is dan ook een ware beleving en zeker de moeite waard!
  
De macarons van Patisserie Tout hebben wij toegevoegd aan de pakketten Gezelligheid kent geen tijd - Als 'n Engeltje -  I Macaroon you! - On the Road - Jouw Moment! - Gin en Jonnie - Greenergie - Birds Flying High  - Skinny Ginnie en VrijmiboDe macarons zorgen voor een vrolijke, kleurrijke en voornamelijk smaakvolle finishing touch! 

Terug