opc_loader

Wensenlijst

Eén maand online en we blijven doorpakken!

Eén maand online en we blijven doorpakken!

Onze website www.pakk-nd.nl is één maand online! We hebben inmiddels vele leuke reacties en orders binnen gekregen. Men reageert voornamelijk op de samenstelling van de pakketten. 'Divers', 'trendy', 'niet te veel poespas', 'gaaf ingepakt' en 'te gekke producten!' De keuze van de producten is essentieel voor het maken van een GOED relatiegeschenk. Maar wanneer is een geschenk nou goed? Daar hebben wij onze kernwaardes voor bedacht: TRENDY, FUNCTIONEEL en WAARDEVOL. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat een product een verhaal heeft, niet zomaar in elke winkel te koop is en dus net even anders dan anders is. De meest leuke en bijzondere verhalen houden zich schuil achter het geweldige uiterlijk van de producten. Om deze verhalen met iedereen te kunnen delen, gaan wij regelmatig een product/ leverancier in de schijnwerpers zetten. Om te beginnen met de Wax Melts van Hip Style!
 

Wax Melts, niet te verwarren met degene die je veel in de winkels ziet. Hip is echt heel wat anders. Dit zijn interieurgeuren die geïnspireerd zijn door de populaire designer parfum geuren. De geuren van Hip zijn bijna niet  te onderscheiden van de echte parfums, ze dragen soortgelijke namen. De Wax Melts worden met de hand gemaakt en ze zijn van 100% topkwaliteit zuivere eco-soywax met een plantaardige A-klasse geurolie. Een veilig alternatief voor geurolie/kaarsen. Door de eco-soywax branden ze wel 50% langer. De Wax Melts zijn Parrafine vrij, niet op dieren getest en milieuvriendelijk!

Hip Style biedt meer dan 25 verschillende parfum geuren aan. Laat je verrassen en geniet intens van de heerlijke parfumgeuren waarmee de Wax Melts jouw huiskamer of ieder andere ruimte vervullen. De mensen achter Hip zijn altijd op zoek naar de heerlijkste geuren en voegen dan ook geregeld nieuwe geuren aan het assortiment toe.  
 

De Wax Melts zijn bij PAKK-ND onderdeel van de pakketten HIP  en Borrelpraat en vinden we zeker een waardige aanvulling!

Haal de heerlijke sfeer in huis met Wax Melts!

Terug