opc_loader

Wensenlijst

Turn back time; een start met vervolg!

Turn back time; een start met vervolg!

Terugkijken op de afgelopen periode is terugkijken op de start van ons bedrijf, mede als terugkijken op een drukke kerstperiode en terugkijken op een periode vol verwachtingen, leermomenten en euforie!

10 oktober is onze PAKK-ND website online gegaan, wat natuurlijk niet betekent dat er direct klanten ‘binnen’ stappen. Integendeel, ze weten je deur niet zomaar te vinden. Laat staan dat ze deze open doen. De kunst is om de mensen de goede kant op te sturen zodat ze je (kunnen) vinden, het concept de aandacht weet te trekken en ze daarmee de digitale drempel over te krijgen.
Het online gaan van de website betekent daarentegen wél dat je concept staat, je producten beschikbaar zijn en je visitekaart van het bedrijf zichtbaar is.

De website online betekende voor ons de boer op met onze producten. Vanaf dit moment konden we eindelijk laten zien waar we al de tijd mee bezig zijn geweest. De pakketten met de geweldige producten konden we eindelijk promoten als ook onze maatwerk creaties. Deze tijd heeft gezorgd voor heel veel verwachtingen, euforiemomenten, improvisatiemomenten, leermomenten, paniekmomenten, blundermomenten, gezellige momenten, BOVEN verwachting momenten en bovenal TE GEKKE momenten. Binnen een kleine drie maanden hebben we een traject doorlopen van klantbenadering, offertes, orderafhandeling en met als klap op de vuurpijl onze pop up Shop. Het ene moment stond onze toko nog vol met kerspakketten en het andere moment was deze omgetoverd tot een sfeervolle winterse Pop UP Shop, waar we met trots onze te gekke producten konden laten zien, voelen en proeven!

Deze tijd hadden we niet willen missen en deze momenten hebben we nodig gehad om vanuit de startperiode door te kunnen pakken naar een vervolg. Deze periode heeft ons weer extra inspiratie en energie gegeven om ons vervolg vorm te geven. We kunnen wel zeggen dat we PAKK-ND in leven willen blijven houden en mensen willen blijven verrassen met ons concept!

Turn Back Time; Een start met vervolg! 

Terug