opc_loader

Wensenlijst

Coctail trio

It's beginning to look a lot like cocktails!

  • Mojito: volgens Havaans recept met Cubaanse rum, limoen en rietsuiker (9,8%).
  • Licor Sour: een Spaanse klassieker op basis van de populaire likeur met smaken van citrusvrucht, vanille en karamel (7,8%).
  • Negroni: volgens Amerikaans recept met Campari, Vermouth en Gin (14%)
(Prijs excl. btw) 16,49
19,95
x

Zet op wensenlijst
Verzendmethode
Post NL (5 -7 werkdagen. Indien u meerdere aantallen wilt bestellen, neem dan contact met ons op m.b.t. de verzendkosten.):
5,60
Levertijd:
5 -7 werkdagen. Indien u meerdere aantallen wilt bestellen, neem dan contact met ons op m.b.t. de verzendkosten.
Beschrijving

Dit pakket bestaat uit drie Craft Cocktails van Cocktail Brewery in flesjes van 200 ml bestaand uit de smaken Mojito, Licor Sour en Negroni.

De Mojito is gemaakt volgens het originele Cubaanse recept met iets meer limoen en iets minder suiker. Deze cocktail serveer je in een groot glas gevuld met 2 stengels verse Munt. Stamp de munt voorzichtig aan en voeg vervolgens 3 partjes verse limoen toe. Vul vervolgens het glas met de Mojito. Vul het glas tot aan de rand af met crushed ice en garneer het met een schijfje limoen en een blaadje verse munt.

De Licor Sour is afgeleid van de Spaanse Licor43 en is vernoemd naar de 43 ingrediënten die erin verwerkt worden. Deze cocktail betreft een klassieke sour variant. Je proeft in deze verrassende cocktail smaken van citrusvruchten, vanille en karamel.  Vul een glas met de Licor Sour en vul het geheel tot de rand af met ijsblokjes Garneer het glas vervolgens met twee schijfjes sinaasappel. 

Kenmerkend aan de Negroni is de bittere smaak van Campari, deze wordt in balans gebracht met de zoete Vermouth. De Gin zorgt voor de pit in deze cocktail. De mooie nasmaak van hout aan deze cocktail komt door de lagering van twee maanden van de Negroni in een houten vat.
Serveer deze cocktail in de groot glas, gevuld met ijs. Garneer het glas vervolgens met twee schijfjes sinaasappel.

Bijgevoegd een mooi cocktailglas om de coctails uit te nuttigen.

Pop Fizz Clink!

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
19,95