opc_loader

Wensenlijst

Maatwerk kerstpakketten

Alle ideeën en opties zijn met ons bespreekbaar en wij streven er naar zo volledig mogelijk aan uw wensen en behoefte te kunnen voldoen. Staat het gewenste pakket er voor u niet tussen of wilt u wat aanpassingen doen in de bestaande pakketten door bijvoorbeeld een combinatie van de pakketten te maken, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Unieke kerstpakketten op maat

Bij Pakk-nd geloven we in kerstpakketten met originele en exclusieve producten. Geen overmatig vreetwerk maar producten waar een verhaal achter zit. Elk bedrijf en elke bedrijfscultuur is anders, daarom is een uniek kerstpakket op maat de perfecte oplossing om uw personeel te verrassen met een kerstpakket dat écht bij uw bedrijf past.


Kerstpakket cadeaubon

Naast dat elk bedrijf en bedrijfscultuur verschillend is, heeft men ook te maken met de verschillende persoonlijkheden binnen het team. Mannen, vrouwen, verschillende karakters en verschillende interesses. Als werkgever is het vaak lastig om een geschikt kerstpakket voor iedereen binnen het team samen te stellen. Daarom bieden we bij Pakk-nd ook originele cadeaubonnen aan in een leuke verpakking. Vervolgens kan iedereen binnen het team eenvoudig zijn of haar eigen kerstpakket uitzoeken in onze webshop of per e-mail bestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!


Logo op kerstpakket

Veel bedrijven willen graag duidelijk maken waarvan het kerstpakket afkomstig is. Een leuke en unieke manier is om het logo van uw bedrijf op de verschillende items te laten bedrukken. Wij van Pakk-nd denken graag met u mee over de mogelijkheden rondom het personaliseren van de kerstpakketten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.


Levering van kerstpakketten

Bij Pakk-nd hebben we inmiddels heel wat ervaring in uitdagingen rondom de levering van kerstpakketten, verschillende locaties, bij mensen aan huis of alles tegelijkertijd bij het bedrijf zelf? Geen uitdaging is voor ons te gek.